GNOVI v/ Christoffer Bjerring 

GNOVI udfører mange typer opgaver inden for el-installationer. GNOVI udfører opgaver for private og erhverv. Opgaverne breder sig fra belysning i private boliger til industrianlæg i erhverv, dog primært opgaver hos private kunder med nybyg, renovering og installation af intelligente løsninger til boligen.

GNOVI har specialiseret sig i intelligente løsninger fra Smart-house. GNOVI kan ud over de mere almindelige opgaver inden for elinstallationer, udfører løsninger som gør din bolig intelligent og giver dig mere komfort, tryghed og energibesparelser.

 

Centralt placeret ved Vejle

GNOVI har base lidt uden for Vejle, som er med til at sikre en god geografisk dækning og kan derfor betjene mange kunder inden for kort afstand og tid. GNOVI udfører gerne opgaver i hele Danmark og udlandet, såfremt opgaven kræver det.

 

Få uforpligtende tilbud

GNOVI sikrer, at opgaven bliver løst til rette tid og med rette kvalitet og efter kundens ønsker. GNOVI sender gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave eller kommer med rådgivning om løsninger af arbejdsopgaven. Kontakt GNOVI for at høre nærmere.

 

Igangværende projekter

Lysstyring i Telenor Arena, Oslo

  

Ombygning/nybyg, tavle

  

 

Færdig tavle, Smart-house 

 

 

Få løst opgaven

Du kan altid få fat i GNOVI. Ring på telefon 

21 26 92 23

eller skriv en mail til

Christoffer@gnovi.dk

 

Priser

Timepris el-installation

480 kr./time

Timepris tekniker

Smart House

720 kr./time

 

 

Alle priser er ekskl. moms.