Intelligent bolig

Med en intelligent løsning i boligen får du en installation, der kan sikre et lavere strømforbrug, bedre komfort og større tryghed for dig. Med en løsning fra smart-house kan du i højere grad holde styr på dit forbrug med aktuelle målinger af vind, regn, temperatur og lysniveau. Udover at give et mindre forbrug i boligen, kan en intelligent løsning fra smart-house også tilpasses dine behov og ønsker. Konfigurationen laves ud fra dine ønsker og behov for, hvad der giver dig komfort og tryghed i boligen.

 

Mulighed for alarm og varmestyring

Smart-house leveres inklusiv mulighed for varmestyring og alarm. Det hele ligger klar i standard-controlleren, klar til at blive koblet op på de enkelte komponenter i boligen. Den intelligente løsning kan ud over alarm også advare dig ved brand og vandskader i huset, når du ikke er hjemme. Ved brand i boligen kan alle flugtveje blive lyst op, så du hurtigt kan finde en sikker vej ud fra alle rum i boligen.

Smart-house kan med tiden altid udbygges til flere rum, flere funktioner og mere komfort for dig. Smart-house bygger på en såkaldt busteknologi. Busteknologi gør, at fremtidige udvidelser kun kræver, at man kan få fat i buskablet og koble nye enheder på den. Busteknologien sørger for, at alle enheder bliver koblet op til controlleren.

 

Den gamle platform

Med et opgraderings-kit fra Smart House kan du opgradere en gammel Smart House installation til den nye platform, uden det kræver en helt ny installation i boligen.

 

 

 

Læs meget mere på smartbuilding.dk.

 

 

Få løst opgaven

Du kan altid få fat i GNOVI. Ring på telefon 

21 26 92 23

eller skriv en mail til

Christoffer@gnovi.dk

 

Priser

Timepris el-installation

480 kr./time

Timepris tekniker

Smart House

720 kr./time

 

 

Alle priser er ekskl. moms.